Strony

środa, 12 czerwca 2013

rzewnie żegnamy rzewień

ostatni w tym sezonie rabarbar.
żegnamy się kompotem od Trufli i bułeczkami drożdżowymi, które okazały się naszym tegorocznym rabarbarowym hitem.


2 komentarze:

  1. Uwielbiam kompot z rabarbaru z odrobiną świeżej mięty!!!!
    My też przywieźliśmy jeszcze kilka łodyg:)
    Wiesz, zastanawiam się czy jeśli się go ciągle zrywa i on odrasta, to te nowe młode łodygi się już nie nadają? Jakby obrywać łodygi z kwiatostanem? Hmm... Trzeba by zapytać Jaanny :)
    Pozdrawiam i miłej słonecznej środy życzę :-)
    :-*******

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. tak! koniecznie zapytać jaanny! to mój ogrodniczy guru, który wszystko wie :)
      buziaki Kochana :*

      Usuń